Omtrent
Natuurproducten
Realisaties
Kwaliteit
Promotie
Toonzaal
Contact
Pagina Badkamerbekleding
Sierschouwen
Inbouwhaarden
Tuindesign
Grafzerken
Tegels
Trappen
Keukenwerkbladen
Badkamerbekleding
 
Natuursteen
V.D.S. Stone
Provincieweg 152
9550 Borsbeke (Herzele)

Toonzaal: 053/622028

Fax: 053/626252

 

 
Baden is luxe, baden in natuursteen is meer dan dat. Wie kiest voor natuursteen in de badkamer enkel en alleen om de luxe uitstraling ervan, doet het materiaal onrecht aan. Natuursteen is door z'n vele goede eigenschappen hét materiaal om in de badkamer toe te passen.
 
Na een lange dag wegdromen in een heet bad of 's ochtends wakker wordt onder een masserende douche. Een herkenbaar moment? De keuze van uw badkamer draagt bij aan een prettige start van de dag of een ontspannen einde. Wij vinden daarom dat u uw badkamer moet beleven.
 
Zalig wegdromend waant u zich in één of andere badplaats in het zuiden.  Badkamers worden meer en meer bekleed met de prachtigste marmer- en granietsoorten.  Van zalmroze tot puur wit of natuurgroen.  Zowel de wand- en vloerbekleding als de lavabotabletten lenen zich daar uitstekend toe.  Net zoals in de rijkelijke Romeinse badplaatsen: marmer die de tand des tijds heeft doorstaan en waar we nu nog vol bewondering naar kijken.
 
Niet iedere natuursteen is zonder meer geschikt voor de badkamer.
Marmer en kalksteen op de wastafel kunnen met een beschermende coating worden beschermd tegen zeep en toiletartikelen zoals parfum en nagellakremover. Graniet heeft dat niet nodig.
 
 

 

 

 

dmd-webdesign