Omtrent
Natuurproducten
Realisaties
Kwaliteit
Promotie
Toonzaal
Contact
Pagina Grafzerken
Sierschouwen
Inbouwhaarden
Tuindesign
Grafzerken
Tegels
Trappen
Keukenwerkbladen
Badkamerbekleding
 
Natuursteen
V.D.S. Stone
Provincieweg 152
9550 Borsbeke (Herzele)

Toonzaal: 053/622028

Fax: 053/626252

 

 

Meestal wordt bij grafmonumenten voor graniet gekozen, omdat deze natuursteen zijn glans het langst blijft behouden. Deze harde steen, bewerkt door de hand van de vakman, zorgt voor een blijvende en dankbare herinnering aan de overledene. Sereen en sober van vorm trotseren ze elk seizoen, jaar na jaar.

 

In plaats van collectiviteit is bij de laatse rustplaats de nadruk komen te liggen op begrippen als individualisering, maatwerk en flexibiliteit. Ook op dit gebied is de consument immers kritischer en veeleisender geworden en men wenst in toenemende mate de uitvaart naar eigen persoonlijk inzicht te regelen.

 
Steeds vaker komt het voor dat een grafmonument de vorm krijgt die de overledene zelf vooraf heeft bepaald of die kenmerkend is voor de persoon in kwestie.
 

Aan elke persoonlijke wens kan bij het vakkundige natuursteenbedrijf V.D.S. STONE worden voldaan: vakbekwaamheid en service staan er immers hoog in het vaandel.

 
Mocht vooraf nog geen keuze gemaakt zijn, dan kan men via aanwezige modellen in de showroom of na een selectie uit de ruim honderden afgebeelde modellen in fotoboeken, tot een gerichte keuze komen.
 

(Ga met de muis over de foto en de vergroting verschijnt automatisch in het midden van de pagina)

 

natuurstenen grafzerken natuurstenen grafzerken natuurstenen grafzerken natuurstenen grafzerken natuurstenen grafzerken natuurstenen grafzerken natuurstenen grafzerken natuurstenen grafzerken natuurstenen grafzerken natuurstenen grafzerken natuurstenen grafzerken natuurstenen grafzerken natuurstenen grafzerken natuurstenen grafzerken natuurstenen grafzerken natuurstenen grafzerken natuurstenen grafzerken natuurstenen grafzerken natuurstenen grafzerken natuurstenen grafzerken natuurstenen grafzerken begraafplaats in Sint-lievens-Houtem natuurstenen grafzerken Micky in Breda natuurstenen grafzerken kerkhof in aalst natuurstenen grafzerken kerkhof in aalst

 

 

dmd-webdesign