Omtrent
Natuurproducten
Realisaties
Kwaliteit
Promotie
Toonzaal
Contact
Pagina Keukenwerkbladen
Sierschouwen
Inbouwhaarden
Tuindesign
Grafzerken
Tegels
Trappen
Keukenwerkbladen
Badkamerbekleding
 
Natuursteen
V.D.S. Stone
Provincieweg 152
9550 Borsbeke (Herzele)

Toonzaal: 053/622028

Fax: 053/626252

 

 

Ook in andere vertrekken heeft natuursteen zijn plaats veroverd.  Een werkblad in graniet of blauwe hardsteen siert menige keuken.  De tijd van de witte keuken lijkt voorbij, steeds vaker kunt U keukens in een uitgesproken kleur vinden. Natuursteen past daar perfect bij denk bijv. aan het aanrechtblad. De meeste soorten steen bestaan uit meerdere kleuren. Eén van de kleuren in de steen kan aansluiten bij de kleur van de keuken en deze zo versterken.

 
Een unieke structuur gekoppeld aan een grote verscheidenheid van kleuren biedt quasi onbeperkte mogelijkheden binnen uw keuken.  Deze natuurstenen slijten en verouderen niet en vragen geen onderhoud.
 
De keuze van de verschillende soorten steen is enorm. Doorslaggevend voor welke soort steen het wordt, is de manier waarop U de keuken wilt gebruiken en welke eisen U aan het uiterlijk van de steen stelt.
In de keuken wordt gewerkt met allerlei zuren zoals fruit, maar ook bijvoorbeeld frisdranken. Poreuze, kalkhoudende steen, zoals marmer of hardsteen, heeft daaronder de lijden en vergen meer onderhoud dan een hardere en dichtere steensoort als graniet. Ook de kleur is het overwegen waard: een lichtere kleur is kwetsbaarder dan een donkere of gemêleerde kleur.
 

Tafels in graniet of marmer zorgen voor een stijlvolle en indrukwekkende blikvanger.  Naar uw of ons idee ontworpen en met de hand vervaardigd door de beste vaklui krijgen ze een eigen bestaan en kan men ze in elke kamer van de woning integreren.

 
keukenwerkbladen keukenwerkbladen keukenwerkbladen keukenwerkbladen

 

 

 

dmd-webdesign