Omtrent
Natuurproducten
Realisaties
Kwaliteit
Promotie
Toonzaal
Contact
Pagina Sierschouwen
Sierschouwen
Inbouwhaarden
Tuindesign
Grafzerken
Tegels
Trappen
Keukenwerkbladen
Badkamerbekleding
 
Natuursteen
V.D.S. Stone
Provincieweg 152
9550 Borsbeke (Herzele)

Toonzaal: 053/622028

Fax: 053/626252

 

 
Een schouw staat voor sfeer en warmte. Een comfortabele plaats om op te zoeken. De uitstraling van vuur geeft geborgenheid en versterkt het samenzijn. Genieten van de warmte en de schoonheid van het stenen kunstwerk. Een gebeeldhouwd meubel wat naar uw wens is gemaakt en uw huis voorziet van een geheel eigen karakter. Een plek die leeft in een ruimte waar geleefd wordt.
 
Voor zij nooit genoeg krijgen van het grandioze vlammenspel van een open haard heeft U bij ons ruime keuze uit onze modellen, speciaal ontworpen in een ambachtelijke steenhouwerij,
 
Natuursteen is al eeuwenlang veruit favoriet als materiaal voor open haarden. Niet alleen omdat natuursteen ongevoelig is voor vuur, maar vooral ook omdat een natuurstenen haard gewoon mooi is, óók als de haard niet brand.
Het gedroomde materiaal voor uw schouw is marmer, graniet of Franse Steen.  Deze duurzame materialen zijn uitstekend geschikt om prachtige motieven of sculpturen in te verwerken.
Van bloemmotieven tot sobere lijnen in rennaissance stijl.  Uw schouw straalt een onbegrensde pracht uit waar zowel design als klassieke elementen hun gading vinden.
 
V.D.S. Stone maakt sierschouwen vakkundig op maat voor binnenhuisarchitecten, maar ook op individuele aanvraag van de klant.
 

Ga met de muis over de foto en bekijk onze realisaties

natuurstenen  sierschouwen natuurstenen  sierschouwen natuurstenen  sierschouwen natuurstenen  sierschouwen natuurstenen  sierschouwen

 

 

dmd-webdesign