Omtrent
Natuurproducten
Realisaties
Kwaliteit
Promotie
Toonzaal
Contact
Pagina Trappen
Sierschouwen
Inbouwhaarden
Tuindesign
Grafzerken
Tegels
Trappen
Keukenwerkbladen
Badkamerbekleding
 
Natuursteen
V.D.S. Stone
Provincieweg 152
9550 Borsbeke (Herzele)

Toonzaal: 053/622028

Fax: 053/626252

 

 

Een absolute must in uw hal is de trap. Vervaardigd in marmer of ander natuursteen, mag men gerust stellen dat hij voor een serieuze blikvanger zorgt.  Al dan niet verfraaid met een smeedijzeren leuning kan men kiezen voor een sobere strakke vorm of meer de vloeiende lijn benadrukken.  Beide getuigen van goede smaak en geven uw interieur een persoonlijk cachet.

 
Al eeuwenlang worden trappen uitgevoerd in natuursteen en dan niet alleen trappen in paleizen, musea en theaters, maar ook de trappen in herenhuizen en andere monumentale woonhuizen.
 
Trappen die al honderden jaren meegaan en die alleen maar mooier lijken te worden. Want dat is het grote voordeel van het gebruik van natuurlijke materialen: het gebruik maakt natuurlijke materialen mooier.
 
Natuurstenen trappen zijn er in diverse uitvoeringen: rechte trappen, wenteltrappen, steile trappen en 'luie' trappen met meer treden voor een makkelijker beloop.
 

Ga met de muis over de foto en bekijk onze realisaties

natuurstenen  trappen natuurstenen  trappen natuurstenen  trappen natuurstenen  trappen natuurstenen  trappen natuurstenen  trappen

 

 

 

 

dmd-webdesign